Sajoer toemis peultjes dan oedang (Gekruide peultjes met garnalen)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chinese soep van prei en garnalen

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Oedang tjoeka (Gepelde garnalen in pikante saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Oedang kerrie (Garnalen in kerriesaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal taotjo (sambal met bonenpasta)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan