Stéphane Reynaud - Simpel!

Simpel!

eenpansrecepten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is

Een boek van Stéphane Reynaud

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Simpel!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts één pan of ovenschaal. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn en aan de hand van heldere instructies wordt koken makkelijk en leuk. Echt waar! In dit boek vind je typische eenpanners als boeuf stroganoff en visstoofpotjes, maar bijvoorbeeld ook mosselen in chorizo-roomsaus en kip uit de oven. Vooraf, hoofd-, bij- en nagerechten, van vlees en vis tot vegetarisch: Simpel! bevat het allemaal.

Stéphane Reynaud schreef verschillende succesvolle kookboeken, waaronder A propos bistro. Hij groeide op in de Ardèche en komt uit een familie van varkensboeren en slagers. Hij is chef-kok in zijn restaurant Villa 9 Trois in Montreuil, een voorstad van Parijs.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken