Heldere bouillon met tomaat en waterkerstoast

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Hollands
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Künefe

Een recept uit Sabine Koning

Hollandaise saus (voor bij de asperges)

Een recept uit Betina Oostveen

Hollandaise saus (voor bij de asperges)

Een recept uit Betina Oostveen

Warme peren met krokante koekruimels

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo