Japanse rijsthapjes
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
U vindt dit recept op pagina 199 in Twaalf maanden lekker eten .
Dit recept is tevens online te openen
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- bosui
- gerookte zalm
- groene pesto
- japanse rijstazijn
- komkommer
- suiker
- sushirijst
- tabasco
- verse koriander
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.