Gele paprikatapenade
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
U vindt dit recept op pagina 319 in Twaalf maanden lekker eten .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- gele paprika
- gemalen gedroogde chilipeper
- gemalen komijn
- knoflook
- olijfolie
- suiker
- witte balsamicoazijn
- witte wijn
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.