Witte-chocolademousse met rode-pepergelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 360 in Twaalf maanden lekker eten .

Gang:
nagerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Specialthee, geleiblokjes in appel-bietenthee

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Geschaafde onrijpe aardbeien met slawortels

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Gelatinepudding van granaatappel & appel

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snøfrisk gebakje

Een recept uit  - #watetenwevandaag