Sint-Jakobsschelpen met haricots verts

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 378 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Prumelletaart (vulling)

Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Boterbergjes eerste versie

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Citroentaart

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Sloe gin fizz

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek