Barny's salade van limabonen, piquillo-paprika, artisjokken en olijven

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 208 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht
Soort:
salade / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Caponata: zoetzure aubergines met tomaten, bleekselderij, kappertjes en olijven

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Gefrituurde groente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Caponata met bleekselderij, aubergine en tomaat

delicious. magazine - 2007-06

Gevulde aubergines

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering