Pimiento de piquillo con morcilla de cebolla - Piquillo-paprika's gevuld met bloedworst met ui
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 278 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- bloedworst
- knoflook
- morcilla met ui
- olijfolie
- pijnboompitten
- piquillopaprika
- rozijnen
- sjalot
- tomatensofrito
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.