Pimiento de piquillo con morcilla de cebolla - Piquillo-paprika's gevuld met bloedworst met ui

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 278 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Morcilla en groene paprika (montadito)

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Fabada asturiana - Asturische witte-bonenschotel met chorizo en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Arroz con costillas y morcilla - Rijst met spareribs en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept uit Monika Linton - Brindisa