Changurro con alubias - Cantabrisch wit krabvlees met witte bonen
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 388 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- aardappel
- arrocinabonen
- boter
- cognac
- groene paprika
- pimenton dulce
- planchadabonen
- prei
- tomatensofrito
- ui
- wit krabvlees
- witte wijn
- wortel
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.