Pollastre amb llagosta de Begur - Kip en kreeft in de stijl van Begur
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 416 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- amandelen
- cognac
- droge sherry
- garnaal
- hazelnoten
- kaneel
- kippenbouillon
- kreeft
- laurier
- olijfolie
- oregano
- peterselie
- prei
- pure chocolade
- saffraandraadjes
- scharrelkip
- sinaasappelschil
- tijm
- tomaten
- ui
- kruiden
- water
- wortel
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.