Rabo de buey al vino con chocolate - Langzaam gestoofde ossenstaart in rode wijn en chocolade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 440 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Karamel Perencrumble

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Flan des îles - Ananaspudding zonder vorm

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Les Cartisseaux Charentais - Beignets ut Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

fanouropita

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet