Rabo de buey al vino con chocolate - Langzaam gestoofde ossenstaart in rode wijn en chocolade
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 440 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- bloem
- cognac
- kaneelstokje
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- olijfolie
- ossenstaart
- pastinaken
- prei
- pure chocolade
- rode wijn
- runderbouillon
- saffraandraadjes
- tijm
- ui
- wortel
- zeezout
- zwarte peper
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.