Faisán a fuego lento con berenjena confitada y granado - Langzaam bereide fazant met zoete aubergine en granaatappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 460 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Téjfölös fácánleves - Fazantensoep met zure room

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Stroperspot - poacher´s pot

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Fazant met vruchten

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Fazant in Madeira

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades