Peras al vino con helado de regaliz - Peren gepocherd in witte wijn met dropijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 476 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / nagerecht
Soort:
fruit / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Perenkroon

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pere cotte al vino rosso e bianco - Gepocheerde peer in rode en witte wijn

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Geitenkaas met druiven, peren en pijnboompitten

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Vossenbessen

Een recept uit  - Deutsche Küche