Lamscarré met gekruide wijnsaus - rack of lamb with pinot noir thyme sauce
★
★
★
★
★
Een recept van Randi Danforth.
U vindt dit recept op pagina 453 in Culinaria U.S.A. .
- Keuken:
- Amerikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- boter
- broodkruim
- dijonmosterd
- droge rode wijn
- kippenbouillon
- knoflook
- lamscarré
- olijfolie
- peper
- pinot noir
- sjalot
- verse tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.