Rijstsoep van de zeeman - Arroz a la marinera

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto met garnalen en inktvis, saffraan-

delicious. magazine - 2007-08

Seafood in Batter/ / Zeevruchten in beslag

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Fritto misto di pesce

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Gemenge vis van de grill

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella