Bladerdeeg met spinazie en garnalen - hojaldre de espinacas y gambas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 169 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

gevulde focaccia

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Tartelette van pompoen en geitenkaas met gestoomde spinazie

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Spinaziepasta

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Spinazierollade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken