Paella met vis en schaal- en schelpdieren - paella marinera

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 365 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gekookte gamba

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gamba's, mosselen en pijlstaartinktvis met parelcouscous in saffraanbouillon

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Ghawan mushi; Japanse gestoomde custard

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon