Hertenbout in een saus van wijnazijn - poêlée minute de cerf au vinaigre de Reims infusée au genièvre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Szarvasgulyás - Hertengoulash

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Hertenbout, rosé gebraden, met walnootsalsa en aardappel-pompoentaartjes

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte