Hertenbout in een saus van wijnazijn - poêlée minute de cerf au vinaigre de Reims infusée au genièvre
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- boter
- hertenbout
- hertenvlees
- jeneverbes
- laurierblad
- olie
- sjalot
- slagroom
- tijm
- peper
- wijnazijn uit reims
- wildfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.