Bout van jong wild zwijn in zwarte-bessensaus - rouelles de jarret de marcassin braisées au cassis
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- aardappelzetmeel
- boter
- bouquet garni
- bout van jong wild zwijn
- jeneverbes
- olie
- rode wijn
- rode-wijnazijn
- suiker
- ui
- peper
- wortel
- zout
- zwarte-bessenmoes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.