Taart met eposses en appels - tarte à l' Epoisses et aux pommes
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 158 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / quiche
Ingrediënten
- boter
- crème fraîche
- ei
- eidooier
- geaffineerde epoisses
- gekookte ham
- nootmuskaat
- peper
- reinettes
- tarwebloem
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.