Konijnenrug in olijvengelei en balletjes van tapenade - ràble de lapereau en gelée d'olive et quenelle de tapenade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 223 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde konijnenrugfilet op licht gebakken witte en groene asperges, jus geparfumeerd met dragon, geserveerd met gefrituurde kruidenricotta

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Licht geroosterd tam konijn met dungesneden snijboon, gevulde morieljes, poeder van nagelhout en creme van pastinaak

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Konijnenrug met basilicum en mosterd

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Konijnenrug met pruimen

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz