Gevulde konijnenrugfilet op licht gebakken witte en groene asperges, jus geparfumeerd met dragon, geserveerd met gefrituurde kruidenricotta
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 63 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- bloem
- ei
- gerookt spek
- gevogeltebouillon
- groene asperge
- jeneverbes
- konijnenrug
- laurier
- parmezaanse kaas
- ricotta
- selderie
- ui
- varkensnet
- verse dragon
- verse peterselie
- verse tijm
- witte asperge
- witte wijn
- wortelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.