Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 247 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / orgaanvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bouillon
- bouquet garni
- citroensap
- crème fraîche
- droge witte wijn
- eidooier
- ganzenvet
- grof zeezout
- kalfsingewanden
- knoflook
- kruidnagel
- nootmuskaat
- tarwebloem
- ui
- verse peterselie
- wortel
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.