Gebraden kalfsvlees in hartig deeg - rôti de veau de lait fermier en croûte de sel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 247 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / quiche

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaas-, en walnootomelet - omelette quercynoise

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Rammenas met kippenlevertjes

Een recept uit  - de snelle keuken

Bittergarnituur van kip met piccalilly

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig