Snoek met sjalotjes - le dos de broche à l'échalote

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 277 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dirty rice

Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Escargots op Elzasser wijze met knoflookboter

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Basmatirijst & orzo

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Kerriesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken