Lams-quasi met truffel-peterseliepanade en knoflookjus - quasi d'agneau fermier du Quercy pané aux truffes et persil plat, jus d'ail en chemise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 324 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tong met paddenstoelen - sogliole ai funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gekookte eieren met paddenstoelen - uova mollette ai funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Hersenrolletjes met truffel - involtini di cervella al tartufo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Sabayon van eekhoorntjesbrood

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen