Lamsjus
Lamsjus wordt beschouwd als vleesjus .
Zoek naar lamsjus in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lamsjus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste lamsjus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lamsjus :
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, ei, engelse mosterd, knolselderij, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsniertjes, lamsvlees, laurier, linzen, olijfolie, rode ui, tijm, worcestersaus en wortel
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, diepvriesspinazie, gember, amandel, kerriepoeder, knoflook, koriander, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsvlees, magere yoghurt, mangochutney, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui en rodewijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelen, asperges, bloem, ei, eiwit, lamsjus, lamsrack, spinazie en witbroodkruim
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Advertentie
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: crème fraîche, knoflook, knoflook, knoflooknougatine, lam-knoflookjus, lamsrack, oesterbeignet, rozemarijn en zeewier tappenade
Soort: vlees
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat
Advertentie
Ingrediënten: aardappel, artisjokbodem, ei, gele paprika, groene courgette, groene kruiden, knoflook, komkommerpickles, lamsfilet, lamsjus, melk, olijfolie, rode paprika, room, senchatheeblaadjes, sjalot en sjalottenpuree
Keuken: Japans
Soort: vlees
Ingrediënten: jus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: jus en zeebaars
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, patrijs, vleesjus en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bruine bonen uit pot, margarine, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ravioli met vleesvulling, sperziebonen, vleesjus en wortel
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: hazenrugfilet, rode wijn, tijm, vleesjus en wild
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: jus, knoflook en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: brood, citroen, gevogeltebouillon, konijnenrug, kummel, melk, morielje, nagelhout, pastinaak, room, snijbonen en vleesjus
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien
Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Advertentie
Ingrediënten: boter, champignons, knoflookpasta, olijfolie, portobello's, shii-take, sjalot, slagroom, vleesjus en zout
Soort: barbecue/grill / rundvlees / rookmot
Ingrediënten: arachideolie, bladspinazie, boter, ei, kipfilet, peper, pistachenootjes, rodewijnsaus, slagroom, varkenshaas, vleesjus, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om lam-knoflookjus .
Lamsjus-boeken
Dol op lamsjus? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: