Zalmtartaartjes met groene linzen - tartare de saumon aux lentilles vertes du Puy
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 339 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- augurk
- bouillonpoeder
- bouquet garni
- citroensap
- ei
- mosterd
- olijfolie
- puy-linzen
- sinaasappel
- sinaasappelsap
- sjalot
- ui
- verse dragon
- verse peterselie
- witte-wijnazijn
- zalm
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.