Zalmtartaartjes met groene linzen - tartare de saumon aux lentilles vertes du Puy

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 339 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde varkenskarbonades met gekruide saus - côtes de porc, sauce hachée

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Baklappen met pikante saus

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Chinese scherpzure soep

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Oosterse gehaktballetjes voor bij de grauwe erwten

Een recept uit Joke Boon - Bonen!