Venkel-biscuitrol - bras de Vénus, crème légère au fenouil confit
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 366 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Catalaans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- bloem
- ei
- eidooier
- klopvast
- melk
- poedersuiker
- slagroom
- suiker
- venkelknol
- venkelsap
- water
- witte gelatine
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.