Mosselen op de manier van Charente - mouclade charentaise
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bloem
- boter
- crème fraîche
- droge witte wijn
- eierdooier
- kerrie
- knoflook
- mosselen
- sjalot
- verse peterselie
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.