Paella uit Valencia - paella valenciana
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 185 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / rijst
Ingrediënten
- artisjok
- calamari
- haan
- knoflook
- konijn
- langoustine
- olijfolie
- paprika
- rondkorrelrijst
- saffraandraadjes
- sperziebonen
- tomaat
- varkensfilet
- visbouillon
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.