Paella uit Valencia - paella valenciana

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 185 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemengde frituur van vis en groenten

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Soep met pijlinktvis en artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Arroz caldoso de alcachofa, guisantes, sepia y gambas - Vloeibare rijst met artisjokken, zeekat en garnalen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Artisjok met friszure inktvisvulling

delicious. magazine - 2007-03