Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Haan in chambertin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Haan wordt beschouwd als kip.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haan in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-08: