Gepocheerde scholspiesjes
★
★
★
★
★
Een recept van Rianne Buis.
U vindt dit recept op pagina 59 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .
- Keuken:
- Belgisch / Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- boter
- crème fraîche
- droge mousserende wijn
- droge vermout
- peper
- scholfilet
- sjalot
- verse kervel
- visbouillontablet
- visfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.