Terrine van zalm en paling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Europees
Gang:
buffet / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tartines met mosterdboter - tartine gelatinate alla senape

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Wijnbavarois - bavarese al vino

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Sinterklaaskaasspeculaar

Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Tartines met huzarensalade - tartine gelatinate all'insalata russa

Een recept uit  - De Zilveren Lepel