Gemarineerde zalmfritters

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 91 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mexicaanse fondue met Hollandse kaas

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Panada (vispasteitje) - Mijn Recepten

Mark ter Weele / diverse

Tempé goreng III (Gebakken tempé)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Panada (vispasteitje)

Mark ter Weele / diverse