Gemarineerde zalmfritters
Een recept van Mirjam Bakker-van Dam.
U vindt dit recept op pagina 91 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .
Dit recept is tevens online te openen
- Gang:
- amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- bloem
- djinten
- ei
- hot peppersauce
- knoflook
- olie
- paprikapoeder
- polenta
- sherryazijn
- oregano
- zalmfilet
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.