Gesmolten geitenkaas op artisjokkencarpaccio

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 28 in AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch .

Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Een recept uit  - Deutsche Küche

Artisjokken met albacoretonijn

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Artisjokken met lamsvlees

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Salade met caramboledressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades