Gesmolten geitenkaas op artisjokkencarpaccio
★
★
★
★
★
Een recept van Mirjam Bakker-van Dam.
U vindt dit recept op pagina 28 in AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch .
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- salade / barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- artisjokbodem
- cherrytomaten
- mosterd
- olijfolie
- rucola
- sherryazijn
- verse geitenkaas
- peper
- vloeibare honing
- zonnebloempitten
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.