Hele geroosterde zeebaars met sojasaus en gember
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi.
U vindt dit recept op pagina 260 in Simpel .
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- arachideolie
- bosuien
- gember
- kippenbouillon
- koriander
- kristalsuiker
- lichte sojasaus
- rode chilipeper
- sesamolie
- shaoxing-rijstwijn
- witte kool
- zeebaars
- zeezoutvlokken
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.