Slangenkoeken - serpentone delle monache
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 266 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak
Ingrediënten
- amandelen
- appel
- bloem
- eidooier
- extra vergine olijfolie
- gedroogde pruimen
- gedroogde vijgen
- grofkorrelige suiker
- pijnboompitten
- rozijnen
- suiker
- vin santo
- walnoten
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.