Pastasaus met ham - ragù d´agnello
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 325 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus / pasta/noodles
Ingrediënten
- bouillon
- droge witte wijn
- knoflook
- laurierblad
- mager lamsvlees
- olijfolie
- pasta
- peper
- rode paprika
- tomaat
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.