Pasta met varkensvleesragout - cavatieddi - gnocchetti di semola al sugo di maiale

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 430 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met bloemkool en ansjovis

Een recept uit Jolande Vos

Gnocchetti sardi met ragu van bergworst

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Gnocchetti met kalkoen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Pasta met Sardische worst

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel