Aubergine met tomaten en olijven - caponata
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 437 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Duits / Italiaans
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- bleekselderij
- gele aubergine
- groene olijven
- kappertjes
- olijfolie extra vergine
- plantaardige olie
- suiker
- tomaat
- versgemalen zwarte peper
- wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.