Foie gras in briochedeeg

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 61 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 60 voor de bereiding van “briochedeeg, blz 60”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pain perdu

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Worst in briochedeeg met een vulling van kippenlever

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Worstpastei in een cakevorm

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kaasbrioche, gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier