Recept uit Het Franse bakboek:
Pain perdu
- Ingrediënten:
- briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Briochedeeg wordt beschouwd als deeg.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met briochedeeg in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient briochedeeg:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch uit La Mère Brazier:
Snack of tussendoortje uit La Mère Brazier:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van Patesserie:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-02: