Kaasbrioche, gevuld

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 60 voor de bereiding van “briochedeeg, blz 60”. Zie bladzijde 75 voor de bereiding van “soezendeeg, blz 75”. Zie bladzijde 263 voor de bereiding van “suprème saus, blz 263”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Foie gras in briochedeeg

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Worstpastei in een cakevorm

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Worst in briochedeeg met een vulling van kippenlever

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pain perdu

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek