Foie gras naturel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 62 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Enten-Rillette mit Orange und Cognac - Eendenrillette met sinaasappel en cognac

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Paté craquelins

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania