Rivierkreeft, gegratineerd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béchamelsaus, blz 255”. Zie bladzijde 253 voor de bereiding van “kreeftboter, blz 253”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spruiten met bechamel

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Zalmboter

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Andijviepuree

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Nantuasaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier