Entrecôte à la Bordelaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 187 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Runderbraciole met kaas en ham

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

In bier gesmoord rundvlees

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Farsumauro - Gevulde grote braciole uit Sicilië

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Biefstuk in wijnsaus

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades