Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Prik à la bordelaise
- Ingrediënten:
- bayonneham, bloem, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, olijfolie, prei, prik, rode bordeauxwijn en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Rode bordeauxwijn wordt beschouwd als rode wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode bordeauxwijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode bordeauxwijn:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Buffet / drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Diner / hoofdgerecht uit Orginele recepten van michel guerard:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Speisekammer:
Drinken uit Nigella Express:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit delicious. magazine - 2007-13:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit delicious. magazine - 2011-11: