Kalfspoot, gegrild

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 204 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 205 voor de bereiding van “duivelssaus, blz 205”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken kip om je vingers bij af te likken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Duif, samengebonden en geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Varkensschnitzel

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Poolse asperges

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe